David Morancho

David Morancho - Vicòmic festival còmic Vic

Dibuixant format a l’Escola de Còmics JOSO de Barcelona. Va començar amb només 17 anys publicant a les revistes Zipi Zape i Super Lopez de Ediciones B.

 

Conjuntament amb el guionista Martín Pardo va publicar les obres”Eclipse” (Camaleón Ediciones) i “Mal Chance” (Planeta deAgostini). D’aquesta última els autors en van fer una adaptació molt lliure que es va publicar al mercat americà sota el nom de “Red Mantis”.

 

Durant molts anys es va dedicar a la creació de storyboards i il·lustracions per a diverses agències publicitàries, així com a la creació de il·lustracions per a llibres de text, tant digitals com en edició en paper.

 

Actualment es dedica en exclusiva al còmic, i la seva obra “Sara Lone” (Norma Editorial), amb guió de Erik Arnoux, s’ha convertit en un gran èxit. Aquesta història de sèrie negra ha estat reconeguda amb el Premi al Millor Guió al Saló Europeu del Còmic de Nimes (2014). Ara per ara hi ha dos volums publicats i s’espera amb ganes el tercer.

 

Aquest 2016 també ha publicat “Bohèmia”, dins de la col·lecció Vinòmics, un projecte creat amb la intenció de potenciar la DO Catalunya entre els amants del vi.

 

 

 

 

 

 

 

 

David Morancho - Vicòmic festival còmic Vic
David Morancho - Vicòmic festival còmic Vic
David Morancho - Vicòmic festival còmic Vic

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.