Esteve Polls

Autor de còmics i il·lustrador català nascut en una família amb forts lligams amb el món del teatre.

 

Comença a treballar en el món del còmic de la ma d’Editorial Bruguera. Amb 15 anys il·lustra un treball de l’anglès Thomson G.B. anomenat “The Football”. Durant un temps va treballar a l’editorial italiana Edifumetto.

 

Amb CIMOC va publicar “Fronteras” i “Macbeth”, aquesta última amb guió del seu germà Josep Maria Polls. Posteriorment publicaria amb el guionista R.B. Carissimi la història de ciència ficció “Órbita casual”, editada per La Galera.

 

Amb Mahrwood Press va publicar l’obra en dos volums “Nagdila”, basada en la biografia del rabí Shmuel HaNagid, més conegut com Nagdilas.

 

A partir d’aquí comença una fructífera relació amb el mercat del còmic americà, on ha publicat diversos números de “The Good, the Bad and the Ugly” amb Chuck Dixon, l’adaptació de la cinematogràfica “The Expendables”, La sèria del Zorro “The Zorro rides again” i un munt de números de “The Lone Ranger”, portada al cinema per Gore Verbinski.

 

Al Vicòmic ens presentarà “Normal Life”, una obra creada amb Sergi Pareja i Fran Vázquez, que explica la història d’un espanyol a Irlanda del Nord en una època convulsa, on formarà part de forma intensa del conflicte en aquesta història que enganxa de principi a fi.

 

 

 

 

 

 

 

Esteve Polls - Vicòmic festival còmic Vic

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.