Jaime Martín

Comença la seva trajectòria en el món del còmic l’any 1985, publicant en revistes humorístiques com Caníbal, Bichos, Pulgarcito o Humor a tope.

 

L’any 1987 comença una llarga col·laboració amb la revista El Víbora, que s’allargarà fins l’any 2004. Aquesta època es caracteritza per la realització d’unes històries més personals i amb un component de crítica social, que van aparèixer de forma seriada dins la revista editada per La Cúpula. Algunes de les obres publicades en aquesta època són “Sangre de Barrio”, “Los primos del parque” o “La memoria oscura” entre d’altres.

 

Des de 2007 treballa principalment per el mercat franco-belga, per l’editorial Dupuis. Les seves últimes obres, “Lo que el viento trae”, “Todo el polvo del camino” i “Las guerras silenciosas” han estat editades a Espanya per Norma.

 

Jaime Martín ha estat premiat i nominat en multitud d’ocasions per la seva obra, especialment en aquesta darrera etapa.

 

Fora de l'àmbit dels còmics ha col·laborat en projectes de disseny gràfic, storyboards per a diverses agències publicitàries; il·lustració i també com a director artístic en el sector dels videojocs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaime Martín - Vicòmic festival còmic Vic

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.