JAVI REY

Javi Rey - Vicòmic festival còmic Vic
javi rey intemperie vicomic

Nascut a Brussel·les, Javi Rey es va formar a l’Escola Joso de Barcelona, on professors i companys li van transmetre la passió per el món del còmic.

 

Comença la seva carrera participant en el llibre col·lectiu Lovexpress (Kaleidoskope, 2007), tot i que durant un temps es centra en el món de l’animació independent. Durant aquesta etapa treballa com a il·lustrador per a l’estudi Yanquipay en la producció de la sèrie 240 el nen clònic (TV3, 2009). Entretant combina les tasques d’il·lustrador amb la creació de story boards per diferents agències de publicitat.

 

A partir del 2011 comença una col·laboració amb el guionista Frank Giroud en l’obra ¡Adelante! (Editions Dupuis, 2013-14), un còmic ambientat en la guerra de la independència espanyola, amb un bandoler com a protagonista i la lluita de classes com a motor de la història.

 

Continua la seva carrera col·laborant en el llibre col·lectiu Web Trip Relatos y recetas (Planeta Cómic, 2015).

 

El seu segon còmic tracta sobre la creació del primer equip de futbol algerià, al llarg de la guerra franco-algeriana que va tenir lloc entre 1954 i 1962. El còmic es titula Un maillot pour l'Algérie (Editions Dupuis, 2016) i compta amb guió de Kris i Bertrand Gallic.

 

El 2016 també publica l’adaptació al còmic de la novel·la Intemperie, de Jesús Carrasco (Seix Barral, 2013), editada per Planeta Cómic.

 

 

 

 

javi rey un maillot pour l'algerie vicomic
javi rey secrets adelante vicomic

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.