JORDI Lafebre

Jordi Lafebre - Vicòmic festival còmic Vic

Dibuixant de còmics i il·lustrador que va estudiar belles arts a la Universitat de Barcelona (UB), i es va especialitzar a l’Escola de Còmic JOSO de Barcelona.

 

Va començar la seva carrera dibuixant còmics i publicant il·lustracions per a publicacions vinculades a la JOSO, en revistes eròtiques com Penthouse Comix i Wet Comix i en treballs per agències publicitàries.

 

Després de conèixer el guionista belga Zidrou comença a publicar a en el mercat franc-belga, primer a la revista Spirou, i després en col·laboracions amb el mateix Zidrou.

 

Entre aquestes publicacions destaquen les obres col·lectives “La vieille dame qui n'avait jamais Joué au tennis et autres nouvelles qui font du bé” (Dupuis, 2009) i “Joyeuses nouvelles pour petits adultes et grands enfants” (Dupuis, 2010).

 

Amb Zidrou ha publicat l’obra “Lydie” (Dargaud 2010), una obra traduïda a quatre idiomes i que ha guanyat cinc premis, el Prix Diagonale 2010 (Bèlgica) al millor àlbum, el Prix Le Bénélix d'or 2010 (Québec), el Prix de la différence d'Angoulème 2011 (França), el Prix à Tours d'Ivoire 2011 (França) al millor àlbum i el Prix Grande Ourse d'Andenne 2012 (Bèlgica).

 

La seva última obra, “La Mondaine” (Dargaud, 2014), també l’ha realitzat amb Zidrou, en el que demsotra ser una llarga i fructífera col·laboració entre dos grans artistes.

 

Actualment també és professor a l’Escola de Còmic JOSO, i va ser l’encarregat de la realització del Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2015.

 

 

 

 

 

 

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.