Lluís Recasens "L'Avi"

Dibuixant nascut a Barcelona, va debutar com a dibuixant l’any 1972 al setmanari de Badalona Platea, firmant com Lluís. Durant el servei militar obligatori va realitzar algunes col·laboracions al setmanari Andalán, i també a Canigó.

 

L’any 1976 va fer un viatge a la Índia amb uns amics, on va visitar la casa d’un pintor i dibuixant republicà exiliat ja mort. A la casa van trobar un autoretrat signat com L’Avi, que tenia una gran semblança amb en Lluís Recasens. Els companys de viatge el van començar a anomenar L’Avi en broma, i l’autor va agafar aquest sobrenom com la seva signatura habitual.

 

De l’any 1976 fins el 1984  va estar a la revista El Papus, on va viure de primera ma el greu atemptat contra la revista de l’any 1977 per part del grup feixista Triple A. Durant aquesta època també va participar a la revista Butifarra!, així com a Tío Vivo, Bichos i Garibolo.

 

Del 1988 fins al 2015 publica acudit gràfics al diari El Punt. En el món de la premsa escrita també col·labora amb la Revista de Badalona i el diari El 9 Esportiu.

 

Editats per El Punt són també els àlbums de història il·lustrada de pobles, ciutats i entitats de Catalunya. Un cop acabat el contracte amb El Punt segueix editant aquest àlbums conjuntament amb els diversos ajuntaments.

 

Actualment segueix col·laborant amb multitud de iniciatives, així com en programes radiofònics. A més a més, publica habitualment amb Amaníaco Ediciones, la revista trimestral on ha recuperat la sèrie “Hospital Central”, que ja havia fet en l’època de El Papus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lluís Recasens L'Avi - Vicòmic festival còmic Vic

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.