Per què exposar

T’estàs plantejant portar un estand al Vicòmic? Aquí tens algunes raons per fer-ho.

 

A la zona d’influència més propera tenim més de 120.000 persones interessades en el món del còmic i que en són consumidors amb certa habitualitat. Moltes d’aquestes persones estan acostumades a venir a Vic per qüestions d’oci.

 

Si tenim present que Vic es troba a només 40 minuts de Barcelona la xifra de persones interessades en el món del còmic de les rodalies augmenta fins a les 350.000 persones.

 

El Vicòmic no es fa en un recinte petit sinó que ocupa tot el Recinte firal del Sucre. Aquestes instal·lacions són totalment noves i tenen una superfície útil de 3.600 m2.

 

 

 

 

Més informació

 

Disposem d’una zona d’aparcament per a expositors amb capacitat per a 150 vehicles.

 

El febrer és un més de gran publicació de novetats però sense una referència firal clara a la zona de Catalunya. El saló del Manga de Barcelona és a la tardor i el Saló del Còmic de Barcelona és al maig.

 

El Vicòmic és una fira amb un pla de desenvolupament i el recolzament de l'Ajuntament de Vic. Des de l’organització preveiem un creixement clar de visitants cada any. En l'anterior edició van venir 3.000 persones, i per aquest proper Vicòmic n'esperem unes 5.000.

 

Vic és una ciutat molt ben comunicada per carretera. La C-17 porta gent des de Ripoll i Ribes de Freser , però també gent de Barcelona i rodalies. La C-25 permet a la gent de Girona i Manresa arribar a Vic en poc temps. La C-37 ha situat Olot i tota la Garrotxa a escassos 25 minuts de Vic.

 

A Vic també s’hi pot arribar amb tren a través de la R3 de Rodalies o amb alguna de les nombroses línies de bus que porten a la capital osonenca.

 

A les rodalies del Recinte firal del Sucre disposem de més de 1.000 places d’aparcament gratuïtes per a vehicles.

 

L’organització disposa del recolzament de l’Ajuntament de Vic i la Oficina de Fires i Mercats, organismes amb acreditada experiència en l’organització d’esdeveniments multitudinaris de gran èxit com el Mercat de la Música Viva de Vic, el Mercat Medieval o el Mercat del Ram.

 

El sector del còmic manté una bona salut i l’explosió de pel·lícules basades en còmics no fan més que ampliar l’èxit d’aquest mitjà.

 

Si estàs interessat en tenir un estand al Vicòmic pots demanar més informació a través d’aquest formulari.

 

 

 

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.