Roger Ibáñez

Nascut a Barcelona, es forma com a dibuixant a l’Escola de Còmic JOSO. Entretant, el 1993 realitza algunes històries amb el guionista Albert García per al fanzine GÑ!.

 

El 1994 es proclama guanyador del Primer Concurs de Manga de Norma Editorial. No obstant això, amb els anys ha anat acumulant influències que l’han anat allunyant d’aquest gènere.

 

Entre 1994 i 1996 publica històries curtes a Otaku, amb guions de Albert García i Raule, i a Sukube, amb guions de Núria Peris.

 

D’aquesta col·laboració amb Raule en sorgirà la seva obra més important, la sèrie de gènere negre Jazz Maynard. Aquesta consta dels volums “Jazz Maynard 1. Home Sweet Home” (Dargaud / Diábolo Ediciones, 2007), “Jazz Maynard 2. Mélodie d'El Raval” (Dargaud / Diábolo Ediciones, 2008), “Jazz Maynard 3. Envers et contre tout” (Dargaud / Diábolo Ediciones, 2008), “Jazz Maynard 4. Sans espoir” (Dargaud / Diábolo Ediciones, 2010) i “Jazz Maynard integral” (Dargaud / Diábolo Ediciones, 2010).

 

Altres obres publicades per l’autor són “Hole´N´Virgin”, “Amores Muertos”  i “Cabos Sueltos”, totes publicades per Amaníaco Ediciones, “Vidas A Contraluz” (Diábolo Ediciones, 2006), o la més recent “¿Quién le zurcía los calcetines al rey de Prusia mientras estaba en la guerra?” (Dargaud / Norma Editorial, 2013), amb Zidrou com a guionista.

 

Roger Ibáñez - Vicòmic festival còmic Vic

Contacte corporatiu

info@vicomic.com

Pròxim Vicòmic

17 i 18 de Febrer de 2018

Recinte Firal El Sucre

08500 Vic

Subscriu-te al Newsletter

Preguntes freqüents

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.